اطلاعیه اعتبارات فصل تابستان 1403 شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی (Labsnet)

به استحضار می‌رساند، اعتبار طرح‌های یارانه خدمات آزمایشگاهی تابستان 1403 ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور، توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی اختصاص یافت.

بر اساس مصوبات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، اعتبار ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مبلغ ۴۰ میلیون ریال با ۵۰ درصد تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است. در قالب این طرح امکان بهره‌مندی 5 هزار عضو هیئت علمی دانشگاهی و 6 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی، از یارانه استفاده از خدمات آزمایشگاهی در قالب اعتبار فراهم خواهد بود.

این اعتبار از دوم تیرماه جاری، ساعت ۹ صبح برای مخاطبان فعال می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، متقاضیان استفاده از اعتبارات فصلی، لازم است برای دریافت اعتبار خود، عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی باشند. تمامی گروه‌های مخاطب استفاده از اعتبارات و تسهیلات متنوع شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، باید از طریق مراجعه به سایت باشگاه مشتریان شبکه به نشانی my.labsnet.ir  نسبت به ثبت مشخصات و تکمیل مراحل عضویت اقدام کرده و از 2 تیرماه امسال، ساعت ۹ صبح نسبت به بارگذاری مدارک لازم اقدام کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر از رویداد فوق کلیک نمایید.