دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به دریافت جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی شد

مراسم اعطای جایزه البرز 1400 همزمان با پنجاه‌ و‌ نهمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، با اعطای جایزه البرز به نخبگان کشور برگزار شد.

در این مراسم «منصور فیلی زاده»، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به دریافت جایزه البرز موسوم به «نوبل ایرانی» شد.
لازم به ذکر است فرآیند جایزه البرز ۱۴۰۰ به این صورت بود که دانشجویان تمامی رشته‌ها از سراسر کشور براساس شیوه‌نامه‌های ابلاغی، مدارک و مستندات خود را از طریق وزارتخانه‌های مربوطه (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ارسال کردند و افراد واجد شرایط به تعداد سه برابر ظرفیت به دبیرخانه جایزه البرز معرفی شدند؛ پس از این بود که آیین داوری و انتخاب نهایی در بخش‌های دانشجویی، طلاب، مخترعان از میان افراد واجد شرایط معرفی شده از سوی مراجع ذیربط به صورت همزمان و به تفکیک توسط هیات انتخاب جایزه در تیر ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.