جلسه هم‌اندیشی معاون پژوهش و فناوری و مدیران ستادی معاونت با هیئت رئیسه و مدیران گروه‌های دانشکده مهندسی برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی معاون پژوهش و فناوری و مدیران ستادی معاونت با هیئت رئیسه و مدیران گروه‌های دانشکده مهندسی به منظور بررسی وضعیت موجود و مسائل پژوهش و فناوری دانشکده و طرح راهبردهای آینده، روز سه‌شنبه 29 خرداد 1403 در سالن شورای دانشکده مهندسی برگزار شد.

در این جلسه دکتر رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، هدف از برگزاری دوره‌ای جلسات در دانشکده‌ها را تشریح سیاست‌های پژوهش و فناوری دانشگاه دانست.

سپس مدیران ستادی حوزه معاونت پژوهش و فناوری به ارائه گزارش وضعیت موجود دانشکده مهندسی در حوزه‌های پژوهشی، فناوری، آزمایشگاهی، کارآفرینی و مالکیت فکری و همچنین استفاده از خدمات مرکز نشر و کتابخانه مرکزی پرداختند.

در ادامه، دکتر اخلاقی امیری، سرپرست دانشکده مهندسی، گزارش مختصری از فعالیت‌های در حال انجام دانشکده ارائه و درخواست‌های پژوهش و فناوری خود را جهت بهبود فرآیندهای مورد نظر ارائه نمود.

سپس هریک از معاونین و مدیران گروه‌های آموزشی، سئوالات مرتبط با محورهای ارائه شده را مطرح و مدیران ستادی حوزه پژوهش و فناوری به آن پاسخ دادند.