نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی روز یکشنبه 17 تیرماه 1403 در دفتر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، مهم‌ترین طرح‌های حمایتی و نخبه‌پروری بنیاد ارائه گردید و مسیرهای بهره‌مندی دانشجویان از آن‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بر افزایش سطح تعاملات، ارتقا بهره‌مندی از حمایت‌ها در دانشگاه و رفع موانع احتمالی در بهره‌گیری از طرح‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد تأکید نمود.

همچنین دکتر سجادی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی، ضمن ابراز خرسندی از دغدغه معاونت پژوهشی دانشگاه در خصوص بهره‌گیری از ظرفیت‌های بنیاد نخبگان استان، از آمادگی کامل این بنیاد در رفع نواقص احتمالی طرح‌ها در همکاری با دانشگاه و استفاده از ظرفیت دانشگاه در شکوفاسازی استعدادها و پتانسیل‌های علمی و پژوهشی ذیل بنیاد نخبگان خراسان رضوی خبر داد.