به استحضار میرساند، در راستای سیاستهای دانشگاه جهت توسعه کمی و کیفی آزمایشگاههای مرجع با برنامهریزی، تلاش مستمر، پیگیری و اقدامات مؤثر همکاران، آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه در مهرماه ۱۴۰۳ موفق به افزایش دامنه خدمات به بیش از ۱۴۰ مورد مختلف تحت گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ گردید.
آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه از سال ۱۴۰۰ با اخذ ایزو ۱۷۰۲۵ و در ۱۱ دامنه فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۱۴۰۱ تمدید و افزایش دامنه به ۵۴ مورد رسید.
این دستاورد ارزشمند در راستای رسالت اجتماعی، تکمیل زنجیره خدمات حوزه پژوهش و فناوری و تعهد شبکه آزمایشگاهی دانشگاه در اجرای استانداردهای ملی و بینالمللی و ارائه خدمات دقیق و معتبر در حوزه کنترل کیفیت میباشد.