طبق گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، که در آذرماه 1403 منتشر شده است، پژوهشگران پراستناد در بازه زمانی 10 ساله (1401-1392) معرفی شدهاند که تعداد 21 عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در لیست پژوهشگران پراستناد حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری قرار دارند.
مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، از سال 1401 با اتکا به منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد در حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری نموده است. در این گزارش، در مجموع 489 پژوهشگر در 16 حوزه موضوعی خرد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری دستهبندی شدهاند. تعداد 413 پژوهشگر پراستناد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در یک حوزه موضوعی و 64 پژوهشگر در چندین حوزه موضوعی امتیاز لازم را کسب کردهاند.
دکتر محمدرحیم رهنما، دکتر طاهره صادقلو، دکتر حمداله سجاسی قیداری، دکتر سیدهادی زرقانی، دکتر فرزاد قائمی، دکتر سیدمهدی زرقانی، دکتر شهلا شریفی و دکتر رضا پیشقدم از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر فریبرز رحیمنیا، دکتر مهدی صالحی، دکتر مصطفی سلیمیفر و دکتر محمدعلی فلاحی از دانشکده علوم اداری و اقتصادی، دکتر علی مشهدی، دکتر حسین کارشکی، دکتر مرتضی کرمی، دکتر محمدرضا آهنچیان، دکتر رحمتالله فتاحی و دکتر محسن نوکاریزی از دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر سید مرتضی حسینی شاهرودی و دکتر جهانگیر مسعودی از دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دکتر عبدالرضا جوان جعفری از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد در لیست پژوهشگران پراستناد حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری قرار دارند.
لازم به ذکر است دانشگاه فردوسی مشهد با 21 پژوهشگر پراستناد رتبه پنجم در بین دانشگاههای کشور را از آن خود کرده است.