آغاز بکار سامانه واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه ها

بنا بر گفته دکتر محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف، واکسیناسیون دانشگاهیان (اعضای هیأت علمی و کارکنان اداری) در مردادماه و پس از آن دانشجویان تحصیلات تکمیلی طبق اولویت‌بندی که انجام شده، در شهریورماه انجام خواهد شد.
فهرست اعضای هیأت علمی و کارکنان ستادی دانشگاه‌ها به تفکیک استان‌ها برای انجام واکسیناسیون بدون محدودیت سنی، به وزارت بهداشت اعلام شده است و این امکان از روز دوازدهم مردادماه برای ثبت‌نام در سامانه واکسیناسیون کرونا مهیا و همه اعضای هیأت علمی و کارکنان می‌توانند با مراجعه به سامانه Vaccine.salamat.gov.ir ثبت‌نام و محل واکسیناسیون خود را طبق محل سکونت یا دانشگاه محل کار، انتخاب نمایند.

لازم به توضیح است واکسیناسیون تمامی اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران اداری متولد ۱۳۵۰ و ماقبل دانشگاه در روزهای گذشته انجام شده است و اسامی کلیه همکاران دانشگاه و سایر همکاران مؤسسات وابسته به وزارت عتف استان توسط دفتر ریاست به معاونت بهداشت استان ارسال شده است.