برگزاری چهارمین نشست مسأله‌محور معاونت آموزشی دانشگاه با دانشکده‌ها

معاونت آموزشی دانشگاه با هدف ایجاد ارتباط مؤثر با دانشکده‌ها و آسیب‌شناسی فرآیندهای آموزشی، چهارمین نشست مسأله محور آموزشی را با شورای دانشکده کشاورزی در روز چهارشنبه 6 تیرماه 1403 برگزار نمود.

در این نشست صمیمانه پس از ارائه تفصیلی وضعیت آموزشی دانشکده، به منظور سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی داده مبنا، درباره مسائل آموزشی چاره‌جویی شد.
 از مهمترین موضوعات و مصوبات این جلسه، می‌توان به لزوم بازنگری در برنامه‌‎های درسی، کاهش پرونده‌های کمیسیون موارد خاص با هدایتگری مدیران گروه‌ها، کاهش ماندگاری دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، بهبود فرآیند جذب دانشجویان استعداد درخشان و برنامه‌ریزی برای المپیاد دانشجویی و گزارش وضعیت آموزشی و شاخص‌های مرتبط اشاره کرد.

شایان ذکر است نشست‌های پیشین در دانشکده‌های الهیات و معارف اسلامی، ادبیات و علوم انسانی و علوم برگزار شده بود.