پیام تسلیت رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پی درگذشت تعدادی از همشهریان، در حادثه ناگوار جاری‌شدن سیل در شهر مشهد

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی، درگذشت تعدادی از همشهریان را در حادثه ناگوار جاری شدن سیل در شهر مشهد تسلیت گفت.

متن پیام دکتر میرزائی به شرح زیر است:

باسمه تعالی

حادثه ناگوار جاری شدن سیل در شهر مشهد و کشته شدن تعدادی از همشهریان عزیزمان مایه تأسف و تأثر عمیق جامعه دانشگاهی شد.

مدیران و مسئولین استان خراسان رضوی با کمال جدیت، در حال خدمت‌رسانی به مردم آسیب‌دیده هستند و نیروهای امدادی، نظامی، انتظامی و درمانی نیز لحظه‌ای از رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان این حادثه غفلت نخواهند کرد.

دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن آمادگی برای خدمت‌رسانی، به عنوان نهاد علم و دانش آمادگی خود را برای بررسی دقیق حادثه و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای جلوگیری از تکرار حادثه‌ اعلام می‌دارد.

اینجانب با تسلیت این حادثه تأسف‌بار به خانواده‌های این عزیزان و هم‌دردی با ایشان، برای درگذشتگان از درگاه الهی آرزوی مغفرت و رحمت و برای بازماندگان صبر و اجر طلب می‌نمایم.

مسعود میرزائی شهرابی

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد