پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت روز مهندس

دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی پنجم اسفندماه، زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه متن پیام به این شرح است:

پنجم اسفندماه بزرگداشت روز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندسی نامگذاری شده است.مهندسان به عنوان سرمایه های ارزشمند جامعه نقش بی بدیلی در شکوفایی ایران عزیز و توسعه پایدار در عرصه های مختلف بر عهده دارند.

بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی،  روز مهندس  را خدمت اساتید گرامی و دانشجویان محترم خانواده بزرگ و پر افتخار دانشگاه فردوسی مشهد تبریک و تهنیت عرض نموده و از آستان پروردگار مهربان، توفیقات روز افزون آنان را برای تحصیل و خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی آرزومندم.

حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد