تغییرات ویژه در برنامه غذایی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

ارسال شده در تاریخ :

دکتر سالاری رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد در
گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت : با توجه به حضور دانشجویان از نقاط مختلف ایران همچنین سلیقه های
مختلف غذایی دانشجویان، دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به تنظیم برنامه غذایی دانشجویان به صورت دو نوع برای هر وعده غذایی نموده است
.


دکتر سالاری ادامه داد :از دیگر امکانات دانشگاه فردوسی مشهد برای تغذیه دانشجویان ایجاد آفرینشگاه غذایی (مکانی برای انتخاب غذای مورد علاقه )می باشد ،
که در دو وعده صبح و شب به سرو 302 نوع غدا ، پیش غذا ، و دورچین غذایی می پردازد
. و در آینده نزدیک این مرکز به وعده غذایی ظهر هم اختصاص می یابد
.


رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت : برنامه
های غذایی در سال جاری تغییر چشمگیری یافته . تنوع غذایی در آن افزایش یافته و مواد مغذی در آن به سمت غذا داروها دمنوش ها
و غذاهای سنتی ایرانی پیش رفته است و افزایش قیمت غذاها هم که در هر سال بین 15 تا
20 درصد میباشد، برای سال جاری 12 درصد در نظر گرفته شده است
.


طرح دیگری در دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شده است که
در این طرح هر دانشجو می تواند غذای مورد علاقه و یا بومی خود را طبخ کند و به مرکز
غذایی عرضه نماید ، در صورت بررسی ارزش غذایی و موافقت با غذای دانشجو، این مرکز
غذایی آن را به لیست خود به نام دانشجو اضافه نموده و درصدی از فروش آن را به فرد می
دهد
.


دکتر سالاری اظهار داشت : طرح آلاچیق ها و فضاهای باز ازجمله
طرح های اجرا شده در سلف فجر پردیس دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که آلاچیق ها فضاهایی
صمیمی و سنتی هستند که به تعداد 12 عدد ساخته شده از چوب ارغوان در غذاخوری فجر قرار دارد. مضاف بر اینکه داشجویان می توانند
غذاهایی را مانند انواع کباب به صورت خام خریداری نموده و در محیط آلا چیق ها اقدام
به آماده سازی آن نمایند
.


وی اظهار داشت : از این پس غذاهای سرو شده در غذاخوری ها ،
برای عرضه به تریا ها هم داده خواهد شد.تا غذاهای سرو شده در این مکان ها هم بهداشتی
و دارای ارزش غذایی لازم باشند و در زمان رزروغذا از طریق پروتال دانشجویی ، مواد مغذی به صورت جدول غذایی به اطلاع دانشجویان
خواهد رسید./همتی


sel1


sel2


sel3/


.




کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد


https://telegram.me/ferdowsium


آخرین اخبار