پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور

دکتر ابوالفضل غفاری  معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، در پیامی نهم اردیبهشت، روز روانشناس و مشاور را  تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

وَلاَ ظَهِیرَ کَالْمُشَاوَرَةِ

و هیچ پشتیبانى چون مشورت نمى باشد.

حضرت علی (ع)

مشاوره در امور روان‌شناختی، کاری بسیار دقیق است که هم نیاز به ویژگی های ذاتی خاص و هم محتاج دانش تخصصی می‌باشد.

در سال‌هایی که بر ما گذشت به‌واسطه همه گیری کرونا و تاثیرات آن بر جنبه های مختلف زندگی، سلامت روانی و اجتماعی افراد جامعه تحت تاثیر شرایط ایجاد شده قرار گرفت که نقش آفرینی روان‌شناسان و مشاوران بیش از گذشته احساس شد و در پساکرونا نیز نیاز به خدمات مشاوره روان‌شناختی، جدی‌تر تداوم خواهد داشت.

لذا اینجانب ضمن گرامیداشت روز روان‌شناس و مشاور، از خدمات تاثیرگذار و راهگشای همه روان‌شناسان و مشاوران به ویژه همکاران پرتلاش روان‌شناس و مشاور مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه فردوسی مشهد  قدردانی می‌نمایم.

ابوالفضل غفاری

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد