مراسم احیای شب قدر بیست و سوم ماه مبارک رمضان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم پرفیض احیای شب قدر و سوگواری شهادت حضرت علی علیه‌السلام همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور گسترده دانشگاهیان و عموم علاقمندان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شامگاه یکشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1401 از ساعت 22 الی 1 بامداد در مزارشهدای پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و قرائت دعای جوشن کبیر آغاز شد و با سخنرانی مفسر قرآن حجت الاسلام والسملین قرائتی پیرامون ارزش شب های قدر و تاثیر دعا ادامه یافت و سپس مراسم مناجات خوانی و آیین قرآن بر سر گرفتن توسط مداح اهل بیت (علیهم السلام) کربلائی نوری در مزار شهدای پردیس دانشگاه برگزار گردید.

حجت الاسلام قرائتی در مراسم شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان ضمن اشاره به ویژگی ها و خصوصیات حضرت علی (ع) در مورد شرایط استجابت دعا توضیحاتی ارائه نمود .حجت الاسلام قرائتی در ادامه با ذکر موانع استجابت دعا شکرگزاری را یکی از شرایط اجابت دعا ذکر کرد و ادامه داد ما در شب قدر هستیم و بیایید برای همه دعا کنیم و افزود: دعا در شب های قدر این ایام فرصت مناسبی برای تزکیه روح و تفکر منش رفتاری است تا انبیا را الگوی زندگی خود قرار دهیم.

لازم به ذکر است در مراسم شب های قدر از عزاداران و عاشقان خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) با بسته‌های تغذیه از پیش بسته‌بندی شده بهداشتی و آب‌معدنی و در پایان مراسم با توزیع سحری بیرون‌بر پذیرایی شد.

ghadr1401235

ghadr1401233