سخنرانی عمومی طرح کوآپ دردانشکده علوم ریاضی

سخنرانی عمومی «طرح کوآپ دردانشکده علوم ریاضی» روز شنبه ۲۸ فروردین ماه سال ۱۴۰۰، ساعت ۲۱ به صورت مجازی در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر گچ پزان عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد، به بیان مقدمه ای در رابطه با چیستی و تعریف کوآپ و هم چنین ارائه توضیحاتی در ارتباط با تاریخچه  آن پرداخت.

وی درمورد نحوه اجرای کوآپ توضیحاتی ارائه کرد که مخاطبین این طرح دانشجویان، محل پذیرش آن‌ها شرکت ها و نقطه مشترک این دو از لحاظ آموزشی دانشکده است و در ادامه به معرفی مراحل اجرای این طرح و همچنین موانع اجرای آن پرداخت.

دکتر گچ پزان یادآور شد این دوره تجربیاتی در اختیار دانشجویان قرار می دهد که باعث پیشرفت دوچندان آنان می شود.

همچنین به بیان مطالبی  در زمینه تعهدات طرفین در اجرای طرح کوآپ شامل بیمه، دستمزد و نحوه ثبت نام این طرح پرداخت.

این جلسه با حضور اعضای هیات علمی و سایر علاقمندان برگزار شد و با پاسخگویی دکتر گچ پزان به پرسش های مطرح شده از سوی حاضرین و اهدای تقدیرنامه ای از طرف دانشکده علوم ریاضی به پایان رسید.

1400020403