برگزاری پانزدهمین نشست هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی

پانزدهمین نشست هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی در روز یکشنبه 20 فروردین ماه 1402 با حضور دبیران و کارشناسان هیأت های استانی و به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست دکتر روح الله رازینی رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف به تبیین اولویت های مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در سال 1402 و هم اندیشی و هماهنگی لازم در پیشبرد برنامه های شبکه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت اشاره کرد.

در ادامه محورهای معرفی بخش مستقل دانشگاهی (عتف) جشنواره شهید رجاعی و نقش هیأت های ناتک استانی در اجرای آن، تبیین رویکرد جدید مرکز نظارت و ارزیابی در فراخوان جدید جذب اعضای هیأت علمی و تبیین اهداف و مقدمات (الزامات) انجام سفرهای کیفیت استانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است در این نشست ضمن معارفه دکتر مصطفی قلی زاده دبیر جدید هیأت نظارت خراسان رضوی، از زحمات ده ساله دکتر حسین جعفری ثانی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

p