برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران کتابخانه مرکزی و نشر و همچنین شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه

ارسال شده در تاریخ :

آیین تکریم دکتر کرمانی و دکتر دشتی مدیران پیشین کتابخانه مرکزی و نشر و شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و معارفه دکتر ارسطوپور و دکتر محبی مدیران جدید کتابخانه مرکزی و نشر و شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها روز شنبه 23 فروردین‌ماه 1404، با حضور دکتر جوان جعفری، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در سالن شورای کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر جوان جعفری با بیان اینکه نگاه ما به مدیران دانشگاه نگاهی سرمایه‌ای است، گفت: باید از تجربه‌ای که مدیران در دوران مسئولیت خود اندوخته‌اند به شکل‌های مختلف استفاده شود.

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با بیان سیاست دانشگاه در خصوص استفاده از ظرفیت زنان اظهار کرد: افزایش حضور بانوان در سطوح علمی در سال‌های اخیر افزایش یافته است و تلاش دانشگاه بر این است که تبعیض تاریخی‌ای که در خصوص زنان وجود دارد در این دوره کمتر گردد.

دکتر جوان جعفری همچنین به سیاست جدید دانشگاه در حوزه ارتباطات بین‌المللی و دیپلماسی علمی تأکید کرد و یادآور شد: در دیداری که از دانشگاه‌های عراق داشتیم، نیاز به استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌های دانشگاه‌های ایران بسیار زیاد است و می‌توان از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد.

دکتر رجبی مشهدی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه وظیفه و مأموریت مشخصی در پاسخگویی به سؤالات جامعه دارد گفت: دانشگاه با استفاده از همکاران متخصص و نیروی جوان می‌تواند در حل مسائل جامعه مفید باشد.

وی همچنین به اهمیت انتشارات دانشگاه و نقش نشریات علمی در رتبه‌بندی دانشگاه اشاره نمود و اضافه کرد: ارتقای جایگاه نشریات دانشگاه خصوصا نشریات علوم انسانی، جزء اولویت‌های معاونت پژوهش و فناوری در دوره جدید است و باید سیاست‌گذاری دقیقی در این خصوص انجام شود.

سپس دکتر کرمانی و دکتر دشتی از تلاش همکاران خود تشکر کردند و دکتر ارسطوپور و دکتر محبی به بیان برنامه‌های خود در دوره جدید پرداختند.

این جلسه با اهدای لوح تقدیر به مدیران پیشین خاتمه یافت.

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

 

آخرین اخبار

بازتاب اخبار دانشگاه