انتصاب دکتر عباس جوارشکیان به سمت رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی

روز شنبه 7 اسفند ماه 1400 دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی دکتر عباس جوارشکیان دانشیار گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشکده را به عنوان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی منصوب کرد. در این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی  منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، در مسیر تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید.

دکتر احد ضابط

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد

شایان ذکر است دکتر عباس جوارشکیان پیش از این سه دوره مسئولیت مدیریت گروه آموزشی حکمت و فلسفه اسلامی را برعهده داشته است.