اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون سراسری

به اطلاع داوطلبان محترم متقاضی شرکت در آزمون سراسری سال  1402 نوبت اول می رساند بایستی پیش از برگزاری آزمون، در تاریخ های اعلام شده توسط سازمان سنجش کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایند. داوطلبان به دقت مندرجات آن را بررسی کنند تا هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.

در صورت وجود اشکال در کارت شرکت در آزمون، داوطلبان گرامی می توانند برای رفع نقص کارت خود، بر مبنای شهرستان انتخابی که مشخص کرده‌اند به باجه‌های رفع نقص کارت مراجعه کنند.

متقاضیان شرکت در آزمون سراسری سال 1402 نوبت اول که محل انتخابی آنان شهر مشهد است در صورت مشاهده اشکال در کارت ورود به جلسه آزمون می توانند از روز چهارشنبه 28 دی ماه از ساعت 8:30 صبح الی 12 و عصر از ساعت 14 الی 17  به باجه رفع نقص کارت آزمون در محل مشهد بلوار وکیل آباد، روبروی پارک ملت، درب شمالی پردیس دانشگاه ساختمان آموزش دانشگاه فردوسی مشهد مراجعه نمایند.