تقدیر از 3 عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، سردبیران سه نشریه علمی کشور متعلق به دانشکده کشاورزی و انجمن حشره‌شناسی ایران

روز شنبه 9 تیرماه 1403، طی مراسمی که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از سردبیران و مدیران مسئول 57 عنوان نشریه علمی کشور، نمایه‌شده در پایگاه‌های معتبر بین‌المللی تقدیر به‌عمل آمد.

در این آیین که با همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف برگزار شد، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم، دکتر صمد نژاد ابراهیمی، مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی، دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از سردبیران و مدیران مسئول نشریات علمی کشور حضور داشتند.

دکتر زلفی گل اظهار داشت: سردبیران و مدیران مسئول، خیران آموزش عالی کشور هستند زیرا که عمر و دانش و تجربه خود را صرف علم و نوآوری و توسعه و نشر علمی می‌کنند.

وزیر علوم تأکید کرد: نشریات علمی، پرچم‌های برافراشته ملی و بین‌المللی ما و باعث افتخار جمهوری اسلامی هستند بنابراین نوع نگاه ما به نشریات، باید متفاوت باشد.

دکتر زلفی گل افزود: در وزارت علوم، سعی کردیم کار بی‌مزد و مواجب مدیران مسئول و سردبیران را در آیین‌نامه‌ها ببینیم که دستورالعمل پایه‌های تشویقی و دستورالعمل جامع پژوهانه، نمونه‌ای از تلاش ما برای این بوده است که بگوییم زحمات شما را می‌بینیم؛ اگرچه این در مقابل تلاش شما ناچیز است.

در این مراسم از اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر جواد کریمی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاه‌پزشکی (سردبیر نشریه انجمن حشره‌شناسی ایران)، دکتر محمد حسین عباسپورفرد، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم (سردبیر نشریه ماشین‌های کشاورزی) و دکتر فریده طباطبایی‌یزدی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی (سردبیر پیشین نشریه پژوهش‌های علوم و صنایع‌غذایی ایران) تقدیر شد.