مراسم اختتامیه دهمین دوره جشنواره دانشگاهی حرکت و تقدیر از انجمنهای علمی دانشجویی برتر دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مهندس هادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه، دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی، دکتر مهدی کرمانی، مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه، دکتر عادل سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و تعدادی از اعضای انجمن های علمی دانشگاه روز شنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و بیان چگونگی برگزاری جشنواره حرکت در دانشگاه اظهار نمود: از تمام کسانی که حرکت کردند تا جشنواره حرکت به جریان بیفتد سپاسگزاری می کنم.
مهندس هادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز ضمن تشکر از مسئولین و کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای انجمن های علمی و تیم اجرایی جشنواره حرکت اظهار داشت: وقتی به راه طی شده نگاه می کنیم، در می یابیم که انجمن ها در ایفای مسئولیت خود موفق بوده اند. و شاهد این هستیم که فضای دانشگاه ها به برکت انجمن علمی و سایر کنشگران دانشگاه رونق پیدا کرده و نهضت ترویج علم در دانشگاه ها شکوفا شده است، و دانشجویان پذیرفته اند که در محیط دانشگاه زیست دانشجویی داشته باشند و از طریق مشارکت در فعالیت های علمی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی واجد یک حیات علمی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی جدید بشوند و سعی کنند در مسائل و مشکلات پیرامون دانشگاه کنکاش کنند.
مهندس عسکری در خصوص توانایی انجمن علمی بیان کرد: ما ناگزیر هستیم با توجه به اقتضای جامعه، زیست بوم انجمن های علمی را از زیست بوم منتهی بر مشارکت به مدل دانش بنیان تغییر دهیم و بپذیریم که انجمن های علمی و دانشجویی به عنوان کانون های علمی موفق می توانند واجد توانایی کمک کردن در دوران بحران باشند.
وی در خصوص سیاست آموزش مهارت در دانشگاه تصریح کرد: اگر سیاست آموزش مهارت افزایی در دانشجویان را به عنوان سیاست موجهی در نظام اموزش عالی به رسمیت بشناسیم و نظام رسمی آموزش در دانشگاه نیز کمک کند برکات خوبی نصیب جامعه می شود.
در بخش آخر و اختتامیه دهمین دوره جشنواره حرکت، ضمن تقدیر از اعضای شورای مرکزی سابق انجمن های علمی، از انجمن های برگزیده از بخش های مختلف به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:
برگزیدگان از انجمن های علمی دانشجویی در بخش آموزشی انجمن مهندسی مکانیک و روانشناسی بودند. و انجمن های جغرافیا، علوم اجتماعی و مهندسی برق به عنوان انجمن های قابل تقدیر شناخته شدند.
در بخش خلاقیت، فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی، مهندسی شیمی، انجمن بین رشته ای پیشگیری از سرطان، حقوق، انجمن بین رشته ای ماهاد، و مهندسی مکانیک برگزیده شدند.
همچنین فعالیت انجمن های علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی و اقتصاد شایسته تقدیر بود.
در بخش محتوای دیجیتال، انجمن علمی دانشجویی اقتصاد و انرژی به عنوان انجمن های برگزیده معرفی شدند.
و فعالیت های انجمن علمی علوم دامی و مهندسی مکانیک قابل تقدیر شناخته شد.
انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات و انجمن علمی دانشجویی مکانیک بیوسیستم برگزیدگان بخش کارآفرینی بودند.
و فعالیت های انجمن علمی دانشجویی شهرسازی در بخش کارآفرینی مورد تقدیر قرار گرفت.
انجمن های علمی دانشجویی زیست شناسی، علوم ریاضی، علوم اجتماعی، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، و انجمن علمی دانشجویی نانو به عنوان برگزیدگان در بخش مسابقه شناخته شدند.
همچنین فعالیت های انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، معماری و دامپزشکی در بخش مسابقه قابل تقدیر بود.
در بخش نشریات، انجمن علمی علوم سیاسی، تاریخ، علوم دامی، و علوم و مهندسی خاک برگزیده شدند.
همچنین فعالیت انجمن های علمی دانشجویی شیلات، مکانیک بیوسیستم، علوم و مهندسی آب، مهندسی شیمی، و مدیریت به عنوان انجمن های شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش ویژه جشنواره؛ انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، مهندسی برق و علوم شناختی برگزیده شدند.
و از انجمن های حسابداری، مهندسی مکانیک و علوم دامی در بخش انجمن برتر به عنوان انجمن های برگزیده نام برده شد.
همچنین از فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع، مکانیک بیوسیستم، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، و مهندسی برق تقدیر شد.