پیام تسلیت رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت شهادت حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یاران همراه ایشان

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی، شهادت حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یاران همراه ایشان را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر میرزائی به شرح زیر است:

خون شهیدِ عشقیم بر خاکِ ره چکیده

پامال اگر توان کرد، نتوان سترد ما را

اگرچه واژگان هیچ‌گاه در طول تاریخ نتوانسته‌اند گویای احساسات ناشی از فقدان انسان‌های بزرگ باشند، اما چه کنیم که بضاعت ما برای بیان تأثر سوزناکمان از کوچ درگذشتگان، همین کلمات هستند.

خبر کوتاه است و سنگین؛ هشتمین رئیس جمهور ایران و یارانش، در شام میلاد هشتمین ستارۀ آسمان، به آسمان پیوستند.

از طرف خانواده دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاهیان استان خراسان رضوی این ضایعه دردناک را به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، خانواده ایشان، ملت شریف ایران و تمام آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

مسعود میرزائی شهرابی

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد