نهمین دوره بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

نهمین دوره بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه و زادروز حکیم جرجانی با هدف هم‌افزایی و برقراری ارتباط سازنده‌ی علمی، تخصصی، تحقیقاتی بین متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور روز شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه 1403 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ملازاده، معاون مدیر شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه در رابطه با زمان برگزاری این همایش اظهار کرد: روز ملی آزمایشگاه در‌ تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه است که نهمین دوره بزرگداشت آن در روز شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم برگزار خواهد شد.

وی در خصوص سخنرانان حاضر در همایش گفت: در روز همایش از سخنان دکتر میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر رضوی، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر اردوخانی، مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم، دکتر آقایی، رئیس هیئت مدیره انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، دکتر جهانی، مدیر آزمایشگاه علوم و صنایع غذایی، دکتر اولیایی، معاون مدیر کل دفتر امور و دکتر دشتی، مدیر شبکه‌ی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد بهره خواهیم برد.

معاون مدیر شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها با بیان اینکه همایش امسال نهمین دوره‌ای است که در روز ملی آزمایشگاه‌ برگزار می‌شود، اضافه کرد: دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه شیراز و دانشگاه تهران در دوره‌های پیشین میزبان این همایش بوده‌اند.

وی در خصوص مهمانان این همایش یادآور شد: افراد حاضر در این همایش متخصصان و فعالان آزمایشگاهی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، اساتید و صاحب‌نظران، پژوهشگران و همچنین شرکت‌های تجهیزات آزمایشگاهی خواهند بود.

دکتر ملازاده، در رابطه با هدف‌های تعریف‌شده برای این همایش بیان کرد: هدف ما، تبادل نظر و برقراری ارتباط سازنده‌ی علمی، تخصصی، تحقیقاتی بین متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور است، بنابراین در این راستا در پی خدمت بهینه به سرمایه‌های انسانی و تجهیزاتی کشور هستیم.