نشست دکتر خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه با جمعی از اندیشمندان ایران و افغانستان در دانشگاه فردوسی مشهد

روز پنجشنبه 12 اسفند 1400 نشست هم اندیشی میان جمعی از اندیشمندان ایران و افغانستان با حضور دکتر خطیب زاده معاون وزیر و سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید.

در این نشست که جمعی از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد و گروهی از صاحب نظران و اندیشمندان در حوزه های دیپلماسی و علمی و فرهنگی از کشور افغانستان حضور داشتند به بیان مسائل و مشکلات فرهیختگان علمی و فرهنگی افغان در ایران و افغانستان پرداخته شد. هدف از این نشست تبادل نظر و بررسی راهکارهایی در جهت همکاری و کمک به حل مسائل آنان با کمک جامعه دانشگاهی و بسترهای دیپلماسی بود.

لازم به ذکر است در این نشست هم اندیشی اساتیدی همچون دکتر یاحقی استاد زبان و ادبیات فارسی، دکتر اعظمی رئیس انجمن ژئوپلتیک ایران، دکتر زرقانی رئیس انجمن ژئوپلتیک خراسان، دکتر آزاد رئیس اندیشکده و دکتر سیدموسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی از دانشگاه فردوسی مشهد شرکت داشتند. همچنین دکتر صدیقی فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات از جمله حاضران در این نشست بود.