مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس و شهدای فتنه در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، روز یکشنبه 10 مهر 1401 مراسم «گرامی داشت هفته دفاع مقدس و شهدای فتنه» با حضور حجت الاسلام گنابادی نژاد معاون استاندار خراسان رضوی، حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی، حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی ، دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دلبریان راوی دفاع مقدس، خانواده شهداء و جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه در مسجد امام رضا (علیه السلام) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این مراسم که پس از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار شد حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس در رابطه با ارزش های دفاع مقدس و راز ماندگاری نظام جمهوری اسلامی بیان کرد: یکی از آثار و پیامد های دفاع مقدس که موجب ماندگاری نظام شده است، ولایت پذیری و زنده نگه داشتن فرهنگ و گرامی داشتن یاد شهداء و دوران دفاع مقدس است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام مظعم رهبری در دانشگاه فردوسی خاطر نشان کرد: نهال انقلاب اسلامی تبدیل به درختی تنومد شده است و در دنیا آثار خودش را نشان می دهد، و دشمن این موضوع را خوب فهمیده است و به همین جهت تمام تلاشش را می کند تا با برهم زدن آرامش و نظم در جامعه به اهداف شوم خود برسد اما نیروهای انقلابی با حضور و هوشمندی خود در عرصه های مختلف به ویژه در دانشگاه ها و ایجاد همبستگی و وحدت مانند همایش باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی جواب دندان شکنی به دشمنان خواهند داد.

در ادامه راوی دفاع مقدس دلبریان از رزمندگان دوران دفاع مقدس به سخنرانی در مورد پاسداشت شهداء جنگ تحمیلی پرداخت.