مراسم تکریم و معارفه مدیران خدمات آموزشی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه دکتر مجید سالاری  در تاریخ یکشنبه  01/03/1401 ساعت 8  در محل ساختمان آموزش و با حضور دکتر شعبانی، دکتر امین خندقی، دکتر بذرافشان، دکتر مشایخی و همکاران حوزه مدیریت آموزشی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر ایزدیار از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود، مشکلات دوران کرونا و جابجایی ساختمان آموزش صحبت کرد و از فعالیت همکاران خود در این مدت  تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه دکتر سالاری ضمن تشکر از زحمات دکتر ایزدیار، با توجه به ارتباط گسترده مدیریت آموزشی با دانشجویان و تاثیرگذاری تغییرات مدیریت آموزشی در کل دانشگاه، برای دوران فعالیت خود سه هدف اصلی بیان نمود:

• بازدید و بهبود فرآیندهای مدیریت آموزشی و کاهش مراجعات دانشجو با رجوع به گروه و دانشکده ها
  • الکترونیکی کردن فرآیندها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های ایجاد شده در دوران کرونا جهت تسهیل و سرعت بخشیدن به امور
  • نگاه یکپارچه به معاونت آموزشی

سپس دکتر شعبانی از زحمات دکتر ایزدیار و همکاران مدیریت آموزشی در این مدت به خصوص جابجایی ساختمان تشکر نمود. وی ضمن تایید صحبت های دکتر سالاری بیان کرد که یکپارچگی آموزش با انتقال واحد بین‌الملل به ساختمان آموزش تا حدودی آغاز شده است و مطرح ادامه داد که به دنبال آن هستیم که هرچه مربوط به آموزش است در ساختار معاونت آموزشی قرار گیرد.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر از زحمات دکتر ایزدیار تقدیر بعمل آمد.