دو استاد دانشگاه فردوسی مشهد در میان استادان نمونه کشور

روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ و به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم و استاد، مراسم تقدیر از استادان نمونه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید.

در این مراسم که دکتر زلفی گل وزیر علوم و حجت الاسلام رستمی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها حضور داشتند، در میان ۵۲ عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از دو عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد دکتر سید محمدعلی رضوی استاد رشته علوم و صنایع غذایی و دکتر مسعود میرزائی شهرابی استاد گروه شیمی معدنی تقدیر به عمل آمد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم یکی از اهداف برگزاری آیین معرفی اعضای هیات علمی نمونه را  تحقق مرجعیت علمی در کشور دانست و گفت: اعضای هیات علمی که به عنوان نمونه انتخاب و معرفی می‌شوند، می‌توانند الگوی دانشجویان و ذینفعان محیط‌های علمی قرار بگیرند.