در آستانه روز وحدت حوزه و دانشگاه نشست روسای دانشگاه های فردوسی مشهد و جامعه المصطفی

روز چهارشنبه 23 آذر 1401 حجت الاسلام صالح رئیس نمایندگی خراسان جامعه المصطفی با دکتر ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد دیدار کرد. در این دیدار که با حضور دکتر لطفی معاون پژوهی و دکتر جوارشکیان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی صورت گرفت دکتر ضابط ضمن گزارشی از وضعیت و ظرفیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت برنامه مد نظر ما در جهت سیاست های کلان، اسناد بالادستی و منویات رهبری انسان سازی با بهره‌مندی از یک دانشگاه اسلامی تراز با محوریت زیست بوم نوآوری شرق کشور است که منجر به خلق ثروت از دانش شود.

در ادامه نیز پیرامون مراودات بین المللی با تکیه بر ظرفیت بین المللی طلاب، تقویت بنیه بین المللی دانشگاه در حوزه علوم اسلامی و الهیات،جذب شخصیت‌های تراز اول حوزه برای حضور در دانشگاه با هدف تبدیل شدن دانشگاه به عنوان کانون مراودات بین الادیانی در جهان اسلام مبتنی بر میراث تمدنی امام رضا(ع) به عنوان پایه‌گذار این مسئله و تبدیل شدن به قطب بین‌الادیانی در کشور و منطقه، همکاری در حوزه همایش‌ها، نشست‌ها، نشریات، رساله‌ها، طرح‌های پژوهشی، تولید مقالات و افزایش غنای علمی طرفین، تعامل در باب تولید علم در حوزه علوم اسلامی و اسلامی سازی علوم، همکاری المصطفی در جذب دانشجوی خارجی، همکاری در خصوص توسعه رشته‌ها در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی نظیر فقه مقارن، فقه مذاهب اسلامی خاص مبتنی بر نیازهای جهان اسلام، بررسی و رسیدگی به نیازهای دانشجویان خارجی در حوزه های اعتقادی و فرهنگی با همکاری المصطفی در قالب تعریف بسته فرهنگی تربیتی به صورت ویژه، تعریف دورهای کوتاه مدت و پودمانی فرهنگی برای دانشجویان خارجی و ... گفتگو و تبادل نظر شد.