حضور سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد و هیأت همراه در عراق

دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد به همراه دکتر رضا لطفی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر احسان قبول مدیر همکاری های علمی بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی، دکتر مهدی پناهی مدیر پژوهش های کاربردی، دکتر محمدسعید عبدخدایی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، دکتر عباس جوارشکیان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر امیر رشیدلمیر رئیس دانشکده علوم ورزشی، دکتر رضا ولی زاده رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر مجتبی بذرافشان مقدم رئیس سازمان بسیج اساتید استان، دکتر علی اکبر هاشمی جواهری معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج اساتید استان و دکتر عبدالرضا سوادی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی طی سفری به عراق با معاون علمی و آموزشی دانشگاه بصره دیدار کرده و برای برگزاری دو دوره و کارگاه آموزشی مشترک در حوزه های علوم تربیتی و آموزش زبان عربی، توافق کردند.

همچنین ۷ قرارداد اجرایی میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره در حوزه‌های آموزش زبان و ادبیات فارسی و عربی، نفت و گاز، الهیات، علوم تربیتی و روان‌شناسی، علوم ورزشی، علوم کشاورزی و برنامه‌های فرهنگی مشترک به امضا طرفین رسید.

در این سفر دکتر ضابط و هیأت همراه، با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بصره نیز دیدار و گفتگو کردند.

پس از آن، با حضور در نجف اشرف با رئیس کتابخانه حرم امام علی (ع) و هیأت امنا و دیگر مسئولان آن حرم مطهر نیز دیدار داشتند.

ایشان همچنین با حضور در مرقد شهید ابو مهدی المهندس و شهدای حشد الشعبی، به مقام شامخ آن شهیدان ادای احترام کردند.