ارتقاء رتبه کشوری دانشگاه فردوسی مشهد در جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی بین‌المللی یورپ سال 2023

بر اساس نتایج اعلام شده نظام رتبه‌بندی بین‌المللی یورپ در سال 2023، تعداد 3000 دانشگاه از جهان و 71 دانشگاه از ایران (شامل دانشگاه‌های تابع وزارت عتف و وزارت بهداشت) حائز رتبه شده‌اند. دانشگاه‌های حائز رتبه ایران از 64 دانشگاه در سال 2022 به 71 دانشگاه در سال 2023 افزایش یافته است.

در جدیدترین نتایج این نظام، دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب رتبه 7 در کشور (در میان دانشگاه‌های تابع وزارت عتف) شده است. بر این اساس، رتبه دانشگاه نسبت به سال گذشته، در کشور یک پله صعود داشته است. همچنین در میان دانشگاه‌های جامع کشور نیز پس از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و تبریز در رتبه 4 (یک پله صعود نسبت به سال قبل) قرار دارد.

بررسی اطلاعات منتشر شده توسط این نظام نشان می‌دهد عملکرد دانشگاه‌ نسبت به سال گذشته در شاخص‌های ”مجموع تولیدات علمی“ و ”تأثیر استنادها“ بهبود یافته است و بیشترین رشد امتیاز خود را در شاخص ”تاثیر استنادها“ داشته است.