تقدیر از دو استاد دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد نمونه کشوری توسط رئیس جمهوری اسلامی ایران

روز دوشنبه 13 تیرماه 1401 بیست و نهمین دوره آئین معرفی و تجلیل از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌ جمهور در محل سالن همایش‌های دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
طی این مراسم که از 36 عضو هیئت علمی ممتاز و نمونه کشور تجلیل گردیده است، از دکتر محمدرضا حسین دخت استاد گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم و دکتر حسام دهقانی استاد گروه آموزشی علوم پایه دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان اساتید نمونه کشوری تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است در این مراسم وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از دانشگاهیان، استادان، دانشجویان و برخی روسای دانشگاه ها از جمله دکتر ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد حضور داشتند.

همچنین در این مراسم دکتر محمدرضا حسین دخت به نمایندگی از استادان نمونه به ایراد سخنرانی پرداخت.

taghdiremooneh3

taghdiremooneh1