بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد در محکومیت جنایت حمله های تروریستی کابل و مزار شریف

بیانیه کانون بسیج اساتید در محکومیت جنایت حمله های تروریستی کابل و مزار شریف

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه لیالی قدر جنایاتی دیگر در شهر های کابل و مزارشریف  افغانستان توسط دشمنان قسم خورده اسلام قلب هر انسان آزاده را به درد آورد. بار دیگر دانش آموزان مظلوم و شیعه و نمازگزاران در مسجد شیعیان افغانستان هدف قرار می‌گیرند تا شاید دشمنان اسلام و استکبار جهانی به هدفشان که همان ایجاد تفرقه بین امت اسلام است دست یابند.

اما زهی خیال باطل!

راه اندازی جنگ‌های قومی- مذهبی و ایجاد تفرقه بین ملت‌های اسلامی، هدف اصلی این تحرکات مذبوحانه غربی،عبری وعربی است. مقاومت ستودنی مردم مظلوم افغانستان سدی در مقابل حملات وحشیانه دشمنان اسلام بوده و ان‌شاالله با تداوم آن امید دشمنان را به یاس تبدیل خواهد نمود.

کانون بسیج استادان دانشگاه فردوسی مشهد ضمن محکوم کردن این جنایت‌ها،  این حوادث غم بار را به محضر امام زمان ارواحنافداه و مردم افغانستان و بازماندگان شهدای این حوادث تروریستی تسلیت عرض نموده و خواستار پیگیری و مجازات عاملان این جنایت تروریستی است.

و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ.

کانون بسیج استادان دانشگاه فردوسی مشهد