برگزاری بیست و نهمین دوره مرحله غیر متمرکز المپیاد علمی دانشجویی کشوری منطقه 9 در دانشگاه فردوسی مشهد

مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشوری در منطقه 9، روز جمعه 31 فروردین‌ماه 1403 در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این آزمون همزمان در دو حوزه بیرجند و سمنان به عنوان حوزه­های دیگر منطقه 9 کشور به نمایندگی دانشگاه فردوسی مشهد نیز برگزار شد.

در مجموع تعداد شرکت کنندگان در المپیاد دانشجویی 430 نفر بود که 265 دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد، 96 دانشجو در دانشگاه سمنان و 69 دانشجو در دانشگاه بیرجند در این آزمون در قالب 22 رشته تحصیلی (روانشناسی، علوم اقتصادی، فیزیک، شیمی، ریاضی، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، آمار، مهندسی شیمی، علوم تربیتی، سلول بنیادی، مهندسی صنایع، حقوق، مهندسی کشاورزی، مهندسی برق، علوم زمین، الهیات، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، جغرافیا، ادبیات فارسی و زیست) شرکت داشتند.

شایان ذکر است برگزیدگان مرحله غیرمتمرکز به مرحله کشوری راه خواهند یافت.