برگزاری اولین روز از همایش شهداء القدس همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

اولین روز از دومین همایش "شهدا القدس" همزمان با سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس روز دوشنبه 12 دی ماه 1401 در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم که با حضور دکتر ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد،  دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار گردید، محمدصادق شهبازی فعال سابق دانشجویی، مصطفی الموسوی و نورس حمید دانشجویانی از کشورهای عراق و فلسطین به بیان نقش آفرینی های شهید سردار سلیمانی در منطقه پرداختند.

نقش شهید حاج قاسم سلیمانی در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، حمایت از نهضت های منطقه و تشکیل هسته مشترک میان آنان و همچنین یاری رساندن به حماس، فتح و دیگر جنبش های فلسطینی و مبارزات وی در برابر داعش و گروه های تکفیری از جمله مباحثی بود که در اولین روز از این همایش بیان گردید.

گفتنی است که‌ این همایش به فردا 13 دی ماه 1401 همزمان با نماز مغرب و عشا ادامه خواهد داشت.

در شب دوم این مراسم حجت‌الاسلام فرات الشرع نماینده پارلمان عراق و سخنگوی حشدالشعبی در ایران و آیت الله وحیدی رئیس روحانیت امامیه افغانستان سخنران خواهند بود.

خبر از زکیه سلیمی

photo_2023-01-02_19-13-03