کنکور سراسری سال 1399 با رعایت کامل نکات بهداشتی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد

دکتر جواد ساده مدیر خدمات آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد توضیحاتی در خصوص کنکور سراسری سال 99 ارائه نمود.

وی در خصوص اقدامات بهداشتی صورت گرفته توسط دانشگاه به موارد زیر اشاره کرد:

۱- رعایت فاصله مصوب بین داوطلبان در چیدمان صندلی ها

۲- ضدعفونی صندلی ها، دستگیره ها سرویس های بهداشتی و تمامی مسیرهای تردد داوطلبان در چند نوبت پیش از آزمون

۳- تب سنجی داوطلبان و عوامل اجرائی در تمامی حوزه ها

۴- پیش بینی اتاق ایزوله برای داوطلبان مشکوک به بیماری

۵- استقرار نماینده ای از مرکز بهداشت در تمامی حوزه ها در طول برگزاری آزمون و نظارت بر رعایت موارد بهداشتی.

مدیر خدمات آموزشی دانشگاه در ادامه برای واطلبان نیز توصیه های داشت که در زیر می خوانید:

۱- همراه داشتن ماسک سه لایه و عدم استفاده از ماسک های فیلتر دار و دستکش

۲- همکاری در رعایت موارد بهداشتی و پرهیز از هرگونه تجمع در داخل و خارج از حوزه های امتحانی

۳- عدم همراه داشتن وسایل اضافی

۴- پیش بینی ترافیک صبحگاهی و برنامه ریزی مناسب جهت حضور به موقع در حوزه امتحانی

۵- عدم‌حضور والدین و تجمع ایشان در ورودی حوزه های آزمون

99052802

براساس اعلام نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، کنکور سراسری سال ۹۹ در ۲۲ شهرستان و در ۳۴ حوزه ی امتحانی استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

این آزمون در چهار روز متوالی چهارشنبه پنجشنبه، جمعه و شنبه ۲۹، ۳۰، ۳۱ مرداد و ۱ شهریور برگزار خواهد شد .

در روز اول داوطلبان گروه هنر، در روز دوم گروه علوم ریاضی و علوم انسانی و در روز سوم داوطلبان گروه علوم تجربی آزمون خود را برگزار خواهند کرد. و در چهارمین و آخرین روز برگزاری آزمون داوطلبان گروه زبان های خارجی به رقابت خواهند پرداخت.

تعداد کل داوطلبان در استان خراسان رضوی ۱۰۶ هزار و ۵۲۹ نفر می باشد که ۵۴۱۰۱ نفر در شهر مشهد و از این تعداد ۲۱۴۰۰ نفر در دانشگاه فردوسی مشهد در آزمون شرکت خواهند کرد.

۵۸ درصد داوطلبان استان خراسان رضوی را خانم ها و ۴۲ درصد را آقایان‌تشکیل می دهند.

در حوزه دانشگاه فردوسی ۹۹۹۳ مرد و ۱۱۴۰۷ خانم آزمون خواهند داد که ۵۳.۳ درصد خانم ها و ۴۶.۷ آقایان است.