برگزاری آئین رونمایی از پروژه تجهیز خطوط تیراندازی دانشگاه فردوسی مشهد به دستگاه سیبل الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، مراسم رونمایی از پروژه تجهیز خطوط سالن تیراندازی دانشگاه فردوسی مشهد روز شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر ضابط رئیس دانشگاه، دکتر غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، نقدیان رئیس هیات تیراندازی استان خراسان رضوی، دکتر خادملو مدیر تربیت بدنی دانشگاه و جمعی از مدیران در مجموعه ورزشی امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر خادملو ضمن قدردانی از مسئولین دانشگاه و تیم مجری این پروژه، از اقدامات صورت گرفته و روند اجرای این فن آوری گزارشی ارائه نمود.

در ادامه دکتر فرج زاده مدیر پروژه به ارائه گزارش فنی و دکتر غفاری به ایراد سخنرانی پرداختند.

شایان ذکر است رئیس هیأت تیراندازی استان نیز در سخنان خود اجرای این تکنولوژی را در دانشگاه فردوسی مشهد امری منحصر به فرد و ضروری دانست.