انعقاد قرارداد ۶۰ میلیارد ریالی شرکت دانش بنیان مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی

شرکت فراوردانه فردوسی مشهد از شرکت های مستقر و فعال مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که موفق به اخذ مجوز دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه فناوری میکرونایزر فلیکرگریده، قرارداد ساخت، نصب و راه اندازی خط میکرونایزر فلیکر با ظرفیت دو تن در ساعت را با بخش صنعت به مبلغ 60 میلیارد ریال، منعقد نموده است.

میکرونایزر فلیکر به پرتودهی دانه ها با پرتوی مادون قرمز اطلاق می شود که طی آن قابلیت هضم و انرژی دانه های غلات افزایش می یابد. فناوری میکرونایزر فلیکر برای فرآوری دانه های خوراکی دام در سال ۱۳۹۸ توسط شرکت فرآوردانه فردوسی مشهد با شماره ۱۰۲۸۵۸ ثبت اختراع گردیده است. انعقاد قرارداد عرضه این فناوری پس از بررسی های میدانی و احراز کارآیی و اثر بخشی محصولات فرآوری شده بر عملکرد دام صورت گرفته است. فناوری میکرونایزر فلیکر موجب افزایش عملکرد و بهره‌وری از منابع خوراکی به ویژه غلات وارداتی می گردد.