انتصاب مهندس سید حسین موسوی به سمت معاون پارک علم و فناوری دانشگاه

دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی مهندس سیدحسین موسوی را به سمت معاون پارک علم و فناوری دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام

با عنایت به تجارب جناب‌عالی در حوزه توسعه فناوری و خدمت صادقانه در سمت رئیس مرکز رشد واحدهای فناور، به موجب این حکم به عنوان “معاون پارک علم و فناوری دانشگاه” منصوب می‌شوید. امید است با بهره‌مندی از توان بالای همکاران دانشگاه و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در انجام وظایف محوله موفق باشید. موفقیت و سربلندی جناب‌عالی را از خداوند متعال خواستارم.

احد ضابط

سرپرست دانشگاه