انتصاب دکتر حامد کامل نیا به سمت مشاور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر حامد کامل نیا عضو هیات علمی گروه آموزشی معماری را به سمت مشاور رئیس دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

​با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان مشاور رئیس دانشگاه منصوب می‌شوید. بازنگری طرح جامع پردیس دانشگاه با تأکید بر رعایت ضوابط و معیارهای دانشگاه سبز از اولویت‌های کار جناب‌عالی خواهد بود. امید است با اتکال بر خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با بهره‌گیری از تجارب و دانش تخصص خود و تمامی ظرفیت‌های دانشگاه، در تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید.

احد ضابط

سرپرست دانشگاه

برخی از سوابق علمی و اجرائی دکتر حامد کامل نیا به شرح زیر می باشد:

• رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد (از سال 1394 تا 1398)
  • گواهی نامه طراحی در حوزه ساختمانهای سبز از مدرسه معماری لاویلت پاریس – همکاری مشاور ACT-France
  • مجری 12 طرح پژوهشی دانشگاهی در مقیاس ملی (1387-1398)
  • دبیر کنگره بین المللی مشترک دانشگاه فردوسی و پلی تکنیک میلان با عنوان "معماری و شهرسازی معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی"- 1397-2018
  • نماینده دانشگاه فردوسی در همکاری بین المللی حوزه معماری و شهرسازی با دانشگاه های پلی تکنیک میلان و جنوا ایتالیا
  • مدیر و همکار اصلی در پروژه های معماری و شهرسازی مشهد و  دیگر شهرهای ایران
  • همکاری در پروژه های علمی- اجرایی با نهادهای بین المللی- ملی- مشاور و ... مانند دانشگاه لاویلیت فرانسه- دانشگاه میلان- دانشگاه جنوا- دانشگاه RMIT استرالیا- وزرات راه و شهرسازی-دانشگاه تهران- دانشگاه گلستان- دانشگاه نیشابور-میراث فرهنگی یزد- سازمان نوسازی و مدارس- شهرداری مشهد- شهرداری تهران-مشاور آتک- مشاور پارت- مشاور نقشان-و ...
  • برنده جوائز مختلف کتاب سال از سال 1393 تا 1400
  • فینالیست جایزه معماری آسیا در سال های 2017 و 2018