اطلاعیه در خصوص نوبت دهی پذیرش نمونه های ICP، XRD و AFM آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

azmayeshgah

به اطلاع می‌رساند آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد از ابتدای تیر ماه سال 1402 قادر به پذیرش نمونه‌های خارج از نوبت XRD، AFM و ICP  نمی‌باشد. لذا خواهشمند است مراجعین با توجه به تاریخ دفاع و همچنین با در نظر گرفتن تاریخ ریوایز مقالات برای اخذ نوبت مطابق با روزهای اعلام شده در جدول ذیل در ساعات اداری (8 الی 14)  به صورت حضوی به بخش پذیرش آزمایشگاه مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است، در روز نوبت دهی فرم درخواست انجام کار تکمیل و به امضا خود و استاد مربوطه رسیده باشد و همراه نمونه تحویل پذیرش آزمایشگاه گردد. هم چنین کپی کارت ملی صاحب نمونه همراه متقاضی تحویل دهنده باشد، چنانچه مشخصات صاحب نمونه با مشخصات مندرج در فرم تکمیل شده مطابقت نداشته باشد نمونه تحویل گرفته نمی‌شود.

در صورت داشتن هرگونه سوالی با شماره 38804394-051 پذیرش آزمایشگاه مرکزی تماس حاصل فرمایید.

xrd