آزمون دکتری سال 1401 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

صبح روز جمعه 6 اسفند ماه 1400 آزمون دکتری سال 1401 با رعایت تمام نکات بهداشتی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
در این آزمون تعداد 4700 داوطلب در یازده حوزه فرعی و در هفت گروه امتحانی به رقابت پرداختند.
در جریان این آزمون دکتر شعبانی معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر ایزدیار مدیر آموزشی دانشگاه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از فرآیند برگزاری آزمون بازدید به عمل آوردند.
دکتر ایزدیار در خصوص برگزاری آزمون دکتری گفت: آزمون دکتری 1401 به طور همزمان در 189 حوزه اصلی و 96 شهر برگزار می شود که تعداد داوطلبان این دوره از آزمون 186556 نفر می باشد. در این آزمون، گروه امتحانی علوم انسانی با 120665 داوطلب بیشترین و گروه امتحانی دامپزشکی با 2434 نفر داوطلب کمترین آمار داوطلبان را به خود اختصاص داده اند.
نماینده سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از موفق ترین حوزه های امتحانی کشور طبق روال همه کنکورها، پذیرای تمام داوطلبان معرفی شده از طرف سازمان سنجش با رعایت تمام دستورالعمل های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا می باشد.