سومین دوره آموزشی سبک زندگی ایرانی-اسلامی ویژهی کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی، مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور، روز جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه این دوره، دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما دانشگاهیان باید در مسیری که بتوانیم برای دولت مستقر، برنامه و مسیر تعریف کنیم گام برداریم تا در ابعاد فرهنگی و اقتصادی به نقطهی اوج برسیم.
دکتر میرزائی افزود: معتقدم در فناوریهای سخت باید به قدرت برسیم اما تا تمدنسازی، توانمندسازی و آموزش منش ایرانی و اسلامی به دانشجویان محقق نشود، در این حوزه به جایی نخواهیم رسید.
وی دو اصل مورد نیاز برای ایجاد تمدن را مرجعیت علمی و معرفتی و اقتصاد دانست.
دکتر میرزائی شهرابی با اشاره به اقدامات دشمن در فضای مجازی گفت: دشمن میخواهد از طریق این فضا اهدافش را محقق کند؛ لذا مشاوران، اخلاق و مرام دانشجویان را در مسیر سبک زندگی اسلامی سوق دهند تا کشورمان به آن قلهای که لیاقتش است برسد.
در ادامه دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم گفت: یکی از اهداف این دوره، تبادل تجربیات کارشناسان بود و انتظاری که اکنون داریم این است که این عزیزان با وجود سختیها با انگیزه بیشتر مسیر را ادامه دهند.
دکتر نعیمی همچنین از برگزارکنندگان این دوره از جمله مدیران و کارشناسان مشاوره و بهداشت دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر کرد و گفت: برای کار بزرگ، قدرت نیاز نیست بلکه عشق لازم است.
در پایان این مراسم از کارشناسان برتر مراکز مشاوره و سبک زندگی، مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب ۴ عنوان برتر شد که به شرح زیر است:
-کارشناس منتخب دانشگاههای سراسر کشور از منطقۀ ۹، دانشگاه فردوسی مشهد: دکتر راضیه ادبی
- برگزیده بخش ارائه تجارب موفق: دکتر مهسا سمیعیفرد برای طرح دانشگاه امن
-برگزیده بخش پوستر تجربه موفق: فاطمه رحیمآبادی برای طرح نیکوکاری سپند
-برگزیده بخش تجارب موفق دانشجویی برای طرح نذر رهایی: فاطمه صابری - مهدیه سلمانی صفاپیشه - شهروز کریمپور -مریم خداپرست
گفتنی است این دوره آموزشی از روز چهارشنبه 13 الی ۱۵ تیرماه 1403 در تالار اجتماعات دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.