کسب عنوان پژوهشگر برگزیده کشور توسط عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد

بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور روز سه‌شنبه بیست و یکم آذرماه همزمان با سومین روز هفته پژوهش و فناوری با حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، احمد وحیدی، وزیر کشور و عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

در این مراسم از فناوران و پژوهشگران برتر در بخش‌های "پژوهشگران برگزیده"، "فناوران"، "رؤسای دانشگاه‌ها"، "نشریات علمی"و "انجمن‌های علمی" تقدیر شد.

در بخش پژوهشگران برگزیده این جشنواره ۵۰ نفر از گروه های مختلف معرفی شدند که دکتر حامد کامل نیا عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد به مقام پژوهشگر برگزیده کشور در گروه هنر و معماری نایل شد.