پیام سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن

دکتر مسعود میرزائی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن را به خانواده محترم دانشگاه فردوسی مشهد تبریک گفت.

پیام تبریک دکتر میرزائی به شرح زیر می‌باشد:

بِسمِ ­اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم

زن، انسان‌ساز، جامعه‌ساز و در نهایت تمدن‌ساز است و دانشگاه تمدّن‌ساز نیز بدون حضور فعّال و سازنده‌ی بانوان حاصل نخواهد شد. بانوان آگاه ایرانی، نمونه‌ای بارز از الگوی سوم زن مسلمان هستند که در کنار حضور مسئولانه در جامعه، با ایفای نقش محوری در فضای خانواده، زمینه ساز پرورش دانشمندان متعهد آینده در عرصه علم و فناوری هستند.
 اینجانب ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن را به تمامی بانوان میهن اسلامی‌مان، به‌ویژه زنان و مادران عضو ‌هیأت‌علمی، کارمند و دانشجو که روشنی چشم خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد هستند، تبریک عرض می‌کنم و توفیق، تندرستی و عاقبت‌بخیری ایشان را از درگاه خداوند منّان مسألت دارم.

مسعود میرزائی

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد