تقدیر سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد از معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع و معاونت آموزشی دانشگاه

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، طی پیامی از تلاش‌های معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع در برگزاری اجلاسیه رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و همچنین از معاونت آموزشی بابت اعطای ۶۱۲ پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی، تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام دکتر میرزائی به شرح زیر می باشد:

بسمه تعالی

دانشگاه فردوسی مشهد، امروزِ پرافتخار خویش را مرهون کوشش خانواده‌ای بزرگ است که با دلسوزی و پشتکار، در اعتلای نام این دانشگاه بلند آوازه از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند.

اینجانب از اهتمام مستمر و تلاش‌های جهادی معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع در برگزاری منظم و فاخر اجلاسیه رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و همچنین از معاونت آموزشی بابت اعطای ۶۱۲ پایه تشویقی از تعداد بیش از ۱۰۰۰ پایه، به اعضای هیأت علمی در مدتی کم‌تر از یک ماه در دی و بهمن ماه سال۱۴۰۲ در راستای ارتقاء، توانمندی و کیفیت آموزش در دانشگاه، تشکر می‌نمایم. امید است با همت مضاعف و روحیه جهادی این معاونت، پایه های تشویقی باقی‌مانده تا پایان سال به اعضای هیأت علمی عزیز اهداء شود.

مسعود میرزائی شهرابی

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد