انتصاب دکتر حمداله سجاسی قیداری به عنوان رئیس گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر

دکتر مقصود امین‌خندقی، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی، دکتر حمداله سجاسی قیداری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی را به عنوان «رئیس گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر» منصوب کرد.

متن حکم انتصاب دکتر سجاسی قیداری به شرح زیر است:

باسمه تعالی

باسلام و احترام،

در راستای پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه و نظر به تعهد، تجربه و شایستگی‌های جنابعالی، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان «رئیس گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر» منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، در پرتوی الطاف حضرت رضا (ع) و با همکاری سایر واحدهای دانشگاه مأموریت‎های این حوزه را که مهمترین آن‌ها به شرح زیر است، محقق سازید.

-شناسایی فعالانه متقاضیان برتر آموزشی و پژوهشی با برقراری ارتباط مؤثر با نهادها، انجمن‌ها و مؤسسات ذیربط

-ارتقاء کیفیت جذب دانشجویان در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری

-حمایت از دانشجویان و دانش‌آموختگان نخبه و سرآمد مبتنی بر برنامه مشخص

-بسترسازی مؤثر به منظور برندسازی دانشگاه فردوسی مشهد در المپیادها و جشنواره‌های علمی دانشجویی ملی و بین‌المللی

-برقراری و حفظ ارتباط مؤثر با سازمان‌های ذیربط به منظور بهره‌مندی از ظرفیت‌های حمایتی نظیر بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی ریاست جمهوری و ….

از درگاه خداوند متعال، توفیق شما و تمامی همکاران محترم را در انجام امور محوله خواستارم.

مقصود امین‌خندقی

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه