انتخاب دکتر محسن کاهانی به عنوان دانشمند برتر در همکاری با جامعه و صنعت

دکتر محسن کاهانی، استاد گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دانشمند برتر در همکاری با جامعه و صنعت در سال 1402 انتخاب شد.

در بخشی از متن لوح تقدیری که از سوی دکتر زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ایشان اهدا شده است، آمده است:

"اعتلای ارزش های دینی و فرهنگی و اقتدار علمی کشور مرهون تلاش ارزشمند عزیزانی است که با اندیشه خلاق و قلم پویای خود آینده ای روشن و سرشار از امید را به ایران اسلامی هدیه می کنند. انتخاب شما را به عنوان دانشمند برتر در همکاری با جامعه و صنعت در سال 1402 را تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون شما را در گسترش دانش و اعتلای کشور از درگاه خداوند منان خواهانم."

لازم به ذکر است از تلاش های دکتر کاهانی در سی و ششمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که روز 19 آذر در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار شد، تقدیر به عمل آمد.