ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸

98092422.JPG

مسابقات دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور به منظور حضور تیم های برتر این مسابقات در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مسابقات دو و میدانی نیز با حضور دانشجویان دختر دانشگاه های فردوسی مشهد، بجنورد، حکیم سبزواری، سمنان، صنعتی شاهرود، تربت حیدریه، کوثر بجنورد، مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دام پروری تربت جام، مرکز آموزش عالی کاشمر، موسسه غیرانتفاعی سناباد گلبهار،، دانشگاه  امام رضا (ع)، آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرای مشهد، موسسه غیرانتفاعی خاوران، از روز  یکشنبه  24 آذر لغایت  روز سه شنبه 26 آذرماه 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مسابقات تیراندازی با حضور ورزشکاران دانشگاه های فردوسی مشهد، سمنان، صنعتی شاهرود، غیرانتفاعی سناباد گلبهار و حکیم طوس مشهد از روز  یکشنبه  24 آذر لغایت  روز سه شنبه 26 آذرماه 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر نیز از روز 24 لغایت 27 آذرماه سال جاری با حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، بجنورد و دانشگاه امام رضا (ع) انجام می شود.

برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور در رشته ورزشی فوتبال و تیراندازی از ۳ دی تا ۶ دی ماه، بسکتبال از ۵ بهمن تا ۱۱ بهمن و مسابقات دو و میدانی ۱۴ اسفند تا ۱۶ اسفند در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

شایان ذکر است این مسابقات در مناطق ده گانه ورزش دانشگاه های کشور، ملاک ورودی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور است که در تابستان سال 1399 در دانشگاه گیلان برگزار می شود.