موفقیت پژوهشگر پسا دکتری دانشگاه فردوسی مشهد برای دریافت بورس تحقیقاتی ماری اسکودوسکا کوری

دکتر محمد مصطفی غفوریان، پژوهشگر پسا دکتری دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به دریافت بورسیه تحقیقاتی با نام ماری اسکودوسکا کوری (Marie Skłodowska-Curie Actions) یا به اختصار MSCA شده است.
فاند ماری کوری یکی از معتبرترین و رقابتی ترین جایزه های اتحادیه اروپا برای پژوهشگران است تا ایده های خود را با همکاری یکی از موسسات یا دانشگاه های مورد تایید کشورهای عضو اتحادیه اروپا ارایه کنند.

این بورسیه، با حمایت کلی حدود 230,000 یورو به مدت دو سال با میزبانی دکتر احمد عرب کوهسار عضو هیات علمی دانشگاه Technical University of Denmark (ranked 104 in QS) دانمارک و با یک فرصت مطالعاتی 6 ماهه در کشور اتریش، در دانشگاه TU Wien انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است که دکتر غفوریان پژوهشگر پسادکتری دکتر حمید نیازمند، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی و عضو هسته فناوری های نانو در انرژی های تجدیدپذیر دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

( 1 پیوست )