مراسم افتتاحیه نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان خراسان رضوی برگزار شد

نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان خراسان رضوی با حضور دکتر ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مسئولین استانی در روز شنبه، 18 دی ماه، در مرکز توسعه فناوری های پیشرفته دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح  شد.

در این مراسم همزمان از 14 دستاورد منتخب پژوهش و فناوری استان رونمایی شد که محصولاتی از تجهیزات پزشکی، حوزه های نرم افزاری، شیمیایی، هوشمند سازی در بین آثار منتخب حضور داشتند.

گفتنی است 29 محصول متقاضی رونمایی در فرآیند ارزیابی قرار گرفتند و محصولاتی که در دو سال اخیر رونمایی نشده باشند و خاصیت کاربردی داشته باشند، مورد پذیرش قرار گرفتند.

دستاوردهای ارائه شده در آیین افتتاحیه، از دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری خراسان، دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انتخاب شده اند که با حضور دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر امیر ملک‌زاده مدیر توسعه و انتقال فناوری دانشگاه فردوسی، دکتر رضا قنبری رئیس پارک علم و فناوری خراسان، مرتضی دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی و دیگر مسئولین استانی، رونمایی شدند.

بازدید کنندگان تا 22 دی ماه می‌توانند از طریق سایت fanbazar.ir به صورت مجازی از نمایشگاه بازدید داشته باشند.

1400101902

1400101903