عضویت استاد دانشگاه فردوسی مشهد در فرهنگستان علوم جهان TWAS

دکتر محمد صال مصلحیان، استاد گروه علوم ریاضی محض دانشگاه فردوسی مشهد، رییس انجمن ریاضی ایران، و عضو شاخه ریاضی فرهنگستان علوم ایران با توجه به سوابق برجسته پژوهشی و فعالیت‌های موثر و درخشان در پیشبرد ریاضی به عنوان عضو دائم فرهنگستان علوم جهان (TWAS; The World Academy of Sciences) انتخاب شد.

برجستگی علمی، تأثیرگذاری در روند  علم  کشور، و جایگاه فرد در علوم جهان از معیارهای اصلی انتخاب اعضای فرهنگستان علوم جهان است. لازم به ذکر است دکتر یوسف ثبوتی اولین ایرانی بود که  در سال 1987 به عضویت این فرهنگستان درآمد و تاکنون فقط ۱۹ نفر از ایران به عضویت فرهنگستان علوم جهان انتخاب شده‌اندکه از این تعداد سهم علوم پزشکی ۴ نفر، علوم مهندسی ۱ نفر، علوم کشاورزی ۲ نفر، علوم شیمی ۵ نفر، علوم زیست شناسی ۲ نفر، علوم ریاضی ۱ نفر، و علوم فیزیک ۴ نفر می باشد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیریت پژوهشی دانشگاه، و ریاست قطب علمی آنالیز روی ساختارهای جبری از سوابق اجرایی دکتر مصلحیان می باشد. وی همچنین محقق ارشد مرکزبین‌المللی فیزیک نظری در ایتالیا، برنده جایزه علامه طباطبائی، جایزه بنیاد دانشگاهی فردوسی، نشان علمی رضوی، و پژوهشگر برتر کشوری در علوم پایه بوده است.